بیل گیتس: «Control-Alt-Delete» یک اشتباه بود

امنیت فناوری اطلاعات


تا به حال چند بار مجبور به استفاده از ترکیب مشهور کلیدهای Control-Alt-Delete روی سیستم عامل ویندوز شده اید؟ در ویندوز برای دسترسی به پنجره ورود به سیستم عامل (البته نه همیشه) و دسترسی به «تسک منیجر» از این دکمه های ترکیبی استفاده می شود.

 
حالا بنیانگذار مایکروسافت می گوید ما هنگام ساخت ویندوز می خواستیم یک دکمه روی کیبرد برای این کار داشته باشیم. اما فرد طراح کیبرد استاندارد IBM این امکان را در اختیار ما قرار نداد.
 
این کلیدهای ترکیبی در واقع توسط دیوید بردلی از شرکت IBM به وجود آمده اند و در ابتدا با این هدف طراحی شده اند که کاربران بتوانند کامپیوترشان را با استفاده از آن ریستارت کنند. اما آقای بردلی در مصاحبه ای که اخیرا انجام داده می گوید نمی داند که چرا بیل گیتس و مایکروسافت در نهایت تصمیم گرفتند از آن به عنوان کلیدهای ورود به ویندوز هم استفاده کنند.
 
حالا در مصاحبه ای که با بیل گیتس انجام شده از او پرسیده شد که چرا هر بار برای ورود به ویندوز، کاربران باید سه انگشتی سراغ این کلیدهای مشهور می رفتند؟
 
و پاسخ گیتس این بوده که «هنگام ورود لازم بود که با کیبورد یک سیگنال به نرم افزار کامپیوتر بدهید تا پنجره عبور را به شما نشان بدهد. ما نتوانستیم یک دکمه اختصاصی را داشته باشیم و در نهایت ترکیب Control-Alt-Delete را انتخاب کردیم.» و در حالی که می خندید گفت که «این یک اشتباه بود.»
 
اما این اشتباه بزرگ به عنوان یک عملکرد ویندوز در نسل های بعدی هم باقی ماند و حالا تبدیل به یک نماد مشهور برای این سیستم عامل شده است. نمادی که افراد زیادی با آن شوخی هم می کنند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 5 مهر 1392برچسب:بیل گیتس ,Control-Alt-Delete ,صمد ,سهراب ,, توسط صمد سهراب
نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Excel ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Access ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Word ) به همراه جواب بالابردن امنیت اطلاعات تلفن‌همراه با رمزنگاری اندروید اپلیکیشن های رایگان چیزی نیست جز از دست دادن حریم خصوصی! انگلیس رتبه اول لیست قربانیان حملات سایبری ۲۰۱۴ یک هکر روسی رمز عبور ۵ میلیون ایمیل را هک و منتشر نموده است 25 رمز عبور محبوب سال 2013 بدترین «رمز عبور»های اینترنتی معرفی شدند حمله هکرها به 18 دانشگاه ايتاليا ضد‌روش‌های هک پسورد هک سایت های آمریکایی امنیت مرورگرهای اینترنتی رمـــــــــــزهای امـــــــــن رمز عبور قوی یکی از اصول حفاظتی بدترین رمز عبورها انتشار 2 میلیون رمز عبور کاربران اینترنتی NOD32 Password and Username
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز